Deprecated: Function ereg_replace() is deprecated in /var/www/clients/client90/web3083/web/lap_sablon6.php on line 17
MAMM KÉZI AUTÓMOSÓ - AUTÓKOZMETIKA - mamm - sokoldal.hu

MAMM KÉZI AUTÓMOSÓ - AUTÓKOZMETIKA

Kezdőlap Kapcsolat Mamm Autókozmetika Árlista Akciók Étkezde és Pizzéria Készétel kínálatunk Rendelés
Mamm autókozmetika és autómosás profi módon, magas színvonalon

EGYEDI SZOLGÁLTATÁS CSAK NÁLUNK:

A VÁRAKOZÁS IDEJE ALATT, HASZNÁLHATJA MASSZÁZS FOTELUNKA

 

(100ft/4perc)

Maszírozó Fotel

Mamm autókozmetika, Mamm pizzéria és ételbár Budapest, XVII. kerület Pesti út 340.

Autókozmetika Elérhetőség:

06-30/86-96-095

Ételbár Pizéria Rendelés: 06-30/86-96-096

A Mamm autókozmetika és autómosó polírozási és kárpit tisztítási szolgáltatása, utolérhetetlen magas színvonalú szolgáltatást jelent. A Mamm autókozmetika és autómosó polírozási szolgáltatását több ügyfelünk kedvezően minősítette az elmúlt időben. A Rivax valamint méltán világ hírnevet szerzett Autó Magic autóápolási és autókozmetikai termékeknek illetve az álltatunk magas színvonalon végzett munkánknak köszönhetően, autómosónk melyet üzemeltetünk, ügyfeleink körében elismerésre tett szert. A Mamm autókozmetika és autómosó által polírozott autók hologram mentesen távoznak a kezelést követően, gyári minőségű de legtöbb esetben azt meghaladó fénnyel.

Mamm autókozmetika és autómosó

Ételbár Pizéria Rendelés: 06-30/86-96-096

Rákoscsabán a Pesti út 340 szám alatt nyitottuk meg új, magas színvonalú, a legkorszerűbb autókozmetikai technológiával működő Mamm Autókozmetikánkat melyet, pizzéria és ételbár szolgáltatással is kiegészítettünk.

A Pesti ut 340.sz alatti autókozmetikánk 2009. januárjában nyílt. A Home Centertől 300 m-re a Kucorgó tér felé. Autókozmetikánkban vállaljuk a gépkocsik garantáltan hologram mentes polírozását illetve mély kárpit tisztítását, bőrbelső tisztítását és ápolását előzetes időpont egyeztetéssel. Alapos megbízható minőségi takarítást végzünk. Cégünk a Rivax és Autó Magic termékekkel történő autókozmetikára referenciákkal rendelkezik. Amíg gépkocsiját kitakarítjuk, a magas földszinti Pizzéria és étkezdénkben az igényének megfelelő ételeinkből 10% kedvezménnyel fogyaszthat.

Autómosó és Autókozmetika szolgáltatásai:
Külső mosás: -1 lépcső - a beálló gépkocsit átvesszük a tulajdonostól elmondja a kívánságát, majd nyáron ha nagyon meleg a karosszéria először hideg vízzel áthűtjük. -2 lépcső -a gépkocsi külső részét előmosó vegyszerrel lefújjuk, amíg a vegyszer dolgozik addig az ajtó falcokat átmossuk. -3 lépcső -nagynyomású ipari mosóval /kb:160 bár/ a teljes karosszériát és a kerékjárati íveket alaposan megtisztítjuk. -4 lépcső -a gépkocsi teljes karosszériáját 8 báron előállított mosóhabbal átfújuk és ezt követően Vileda autómosó szivaccsal kézzel átmossuk ezután tiszta vízzel öblítjük, majd szilikonos lehúzó gumival a vizet eltávolítjuk! -5 lépcső -a gépkocsi előre áll ahol levegővel télen és nyáron is a résekből illetve a tükörből a vizet kifújuk /kb:10bar/nyomással.Ezt követően Viledával teljesen szárazra töröljük a teljes karosszériát és az ajtó falcokat illetve a kéder gumikat! Kívánságra télen a kéder gumikat lekezeljük gumiápolóval, hogy a lefagyást meggátoljuk! Belső takarítás tartalma: - alap takarítás alapos porszívózás portalanítás ecsettel és mikroszálas kendővel, ablaktisztítás kívül belül RIWAX ablak tisztító vegyszer használatával!   -bőrtisztítás és ápolás impregnálva: Speciális bőrtisztítóval és bőrápoló termékekkel készítjük el.Világos színű bőrülésen, a farmer nadrág által okozott kék színű elszíneződés eltávolítása, speciálisan erre a célra kifejlesztett tisztítószerrel.

-polírozás: A polírozás a gépkocsi, felületét fényessé, karcmentessé teszi.-Az autón fiatalabb évjárat esetén lakktisztítással, idősebb autó esetén több fokozatban történő polírozással, professzionális RIWAX és méltán világhírű Autó Magic polírozó vegyszerekkel eltávolítjuk a kisseb gépi mosás ill. bokrok stb. okozta karcokat ill. az autófényezésére lerakódott szennyeződéseket a már beleégett bogarak nyomait. (amíg a lakkfelület nem sérült). -Az elvégzett polírozás után autója visszanyeri az eredeti fényét.

-Gyanta eltávolítás: Fagyanta és külömböző fák és növények okozta szennyeződések eltávolítása.

-waxolás: Miért előnyös, ha az autóját le waxoltatja?

-Mert nyáron védi a lakkréteget az UV sugárzás okozta károsodástól és télen pedig a só lerakódástól, felmaródástól -Mert az autója visszakapja az eredeti fényét.

-Mert nem rakódnak olyan könnyen a bogarak az autó lakkjára. -Mert a madárürülék időben történő eltávolítása esetén, nem hagy nyomot és nem marja meg a lakkfelületét. -Könnyebb a tisztán tartása, mert a por és szennyeződés nehezebben rakódik le. -Mert óvja és meghosszabbítja a fényezést. -Ezek után RIWAX vagy méltán világhírű Autó Magic típusú Waxal, igény esetén Titán Waxal, átkenjük az autó teljes felületét. A felvitt Waxot 1 óra, a Titán Waxot 12 óra eltelte után visszaszedjük speciálisan erre a célra kifejlesztett mikro szálas kendővel. -Az elkészült és újjá varázsolt fényezésű autóját átveheti az elégedett tulajdonos.

Mamm Polírozás - 100ból 1: Előtte és utánna[/caption]

Műanyag fényszóró polírozás és hátsó lámpa búra polírozás : Autópolírozó műhelytitkaink egyik gyöngyszeme a műanyag felületek, lemattult , fény sérült műanyag felületek, polírozása. Karcos hátsó lámpa polírozását, szakszerűen elvégezzük.

Klíma töltése, ellenőrzése, tisztítása - pollen szűrő cseréje

- mély-kárpit tisztítás: A mély kárpit tisztítás, vegyszeres folyadékos és mély porszívózás, atka eltávolító ápoló termékkel. -műszerfal és műanyagok ápolása, felújítása: Kiszáradt és fénytelen műanyag felületek ápolása, és felújítása a belső térben található összes műanyag alkatrészek, és díszítő elemek speciális kezelése , szilikonmentes műanyagápoló szerrel történik. Matt vagy fényes kivitel kívánság szerint. -külső műanyag felújítás: A gépkocsi összes műanyag alkatrész és díszítő elem speciális műanyag ápolóval történő kezelése, és felújítása. -felni tisztítás: A felni tisztítás, felnitisztítóval történik. A felnitisztítás során a fékpor eltávolítására is sor kerül. Könnyűfém felni, alu felni, lemez felni esetében is tökéletes, korom eltávolítással. - bogár eltávolítás: Vegyszeres bogár eltávolítóval kezeljük a karosszériát, majd rövid várakozási idő után magasnyomású mosóval távolítjuk el a felrakódott bogarakat. (A fényezésbe beleégett bogarak eltávolítására garanciát nem vállalunk!) -kátrány gyanta eltávolítás: A vegyszereink hatékony tisztító hatással minden lakkra, lakkozott műanyagrészre és üvegre. Egyszerűen és alaposan eltávolít minden felületi szennyeződést, mint fagyanta, rovarmaradványok, méhürülék és kátrányfoltok. Fagyanta és külömböző fák és növények okozta szennyeződések eltávolítása.

-repülő rozsda eltávolítása: vasúti, és magasfeszültségű vezetékek, valamint vasúti kocsik fékpora okozta rozsdásodás eltávolítása Rivax Repülő rozsda eltávolító SPECIÁLIS vegyszerrel.Leginkább veszélyeztetve vannak a vasuti illetve, villamos pályák közelében parkoló járművek. Könnyű felismerni a fényezésen a sárgás színű elszíneződést és az érdes felület képződéséről, ha végig húzza a kezét a fényezett vízszintes felületen, olyan érzés mintha smirgli papírt simogatnánk.

- motor mosás: lehetőség van gépkocsija motorjának mosására csak saját felelősségére.

- motor kozmetika:az autó motorjának műanyag és gumi alkatrészeinek ápolása. - motorkerékpár mosás: Motorkerékpárok mosása, Igény szerint polírozás, felületi karcok-mattfelület kezelése. -kisebb karcolások eltávolítása azonnal

Aki egyszer kipróbálja a Mamm autókozmetika és autómosó szolgáltatásait az visszajáró ügyfelünk lesz!

Munkavégzés fázisai:

A beálló gépjárművet vezetőjétől a műszakvezető átveszi a szolgáltatási igényekkel együtt. Az autóknál külső mosás esetén minden esetben az ajtók falcainak mosásával kezdjük. Következő fázisban igény esetén bogár oldóval lefújjuk a szükséges felületet.

Majd kis várakozás után a teljes felületet előmosó vegyszerrel 2bár nyomással átfújjuk ezután 160bár nyomással alaposan átmossuk a teljes gépkocsi felületét. Ezután 6bár nyomással aktív habbal , szivaccsal átmossuk, az aktív hab biztosítja a garantált karcmentes mosást. Tiszta vízzel öblítjük, majd kérés esetén gyors waxal lefújjuk és újra öblítjük. A jármű előre áll ezt követően nagynyomású levegővel kifújjuk és szárazra töröljük. Következik a porszívózás illetve a műanyag ápolás ha igény van rá szilikon mentes matt színtelen anyaggal.

Csak megbízható svájci és amerikai eredetű termékeket használunk. Amíg autóját takarítjuk lehetősége van a mosó felett működő légkondicionált Mamm Ételbár-Pizzériánkban ételt-italt, üdítőt, kávét, desszertet fogyasztani. Egyedi díjmentes szolgáltatás: Autóért házhoz megyünk és tisztán kapja vissza! Reméljük hamarosan köszönthetjük leendő ügyfeleink körében. .

Ha nálunk mosat az ételbárban való fogyasztásából 10% engedményben részesülhet.

Miért javasoljuk a gépkocsija évenként történő belső kárpitjának teljes mélységű tisztítását? Mert a folyamat részeként eltávolítjuk a szellőző és befúvó csatornákban összegyűlt, por és penész, atkákat és polleneket. Mert az autója mennyezet kárpitjától kezdve az ülések alsó és felső részén keresztül a szőnyegekig, nagy nyomáson befecskendezett atka ölő RIWAX típusú illatosított és fertőtlenítő hatású vegyszerekkel átmossuk speciális porszívózással a teljes belső részét a gépkocsi utasterének. Képesek vagyunk az erre a célra kifejlesztett szinte összes szennyeződést pl.:(csoki, tej, Cola, egyéb, foltok eltávolítására, valamint kedvenc házi állataink nyomai eltüntetésére). Bőr belső esetén, bőrápoló és befejezés képen bőrimpregnáló vegyszereket alkalmazunk. Ezek után szárazra szívatjuk. KB 6-12 órás művelet végén a boldog tulajdonos átveheti a tisztára varázsolt autóját . Kérjük, tekintse meg Mamm Autókozmetika árlistánkat >>>   Waudit score


www.mamm.sokoldal.hu
Tetszett ez az oldal? Mutasd meg az ismerőseidnek is!