Deprecated: Function ereg_replace() is deprecated in /var/www/clients/client90/web3083/web/lap_sablon6.php on line 17
MAMM KÉZI AUTÓMOSÓ - AUTÓKOZMETIKA - mamm - sokoldal.hu

MAMM KÉZI AUTÓMOSÓ - AUTÓKOZMETIKA

Kezdőlap Kapcsolat Mamm Autókozmetika Árlista Akciók Étkezde és Pizzéria Készétel kínálatunk Rendelés
   

Mamm: Honnan is a név?

A Mamm autókozmetika pizzéria és ételbár 2009. januárja óta várja a kedves vendégeket. A név eredetét az a családi kötelék adja, melyet a nagymama iránti elkötelezettségünk mutat. Mamm a mi névadónk, békés, barátságos és családias légkört teremt körénk! Kérem látogasson el hozzánk! Amíg az autója elkészül, fogyasszon pizzériánk és ételbárunk különlegességeiből.

Autókozmetika és autómosó szolgáltatásunk

A Budapest 17. kerület Pesti út 340 szám alatt nyitottuk meg új, magas szinvonalú, kiemelkedő minőségű a legkorszerűbb autókozmetikai technológiával működő Mamm kézi Autómosó-Autókozmetikánkat melyet, pizzéria és ételbár szolgáltatással is kiegészítettünk.

A Budapest 17. kerület Pesti ut 340.sz alatti kézi autómosó autókozmetikánk 2009. januárjában nyílt. A Home Centertől 400 m-re a Kucorgó tér felé. A Pesti uti kézi autómosónkban vállaljuk személygépkocsik polírozását, terepjárók polírozását, egyterű gépkocsik polírozását illetve személgépkocsik kárpittisztítását, terepjárók kárpittisztítását, valamint egyterű és kisbuszok mély kárpit tisztítását, bőrbelső tisztítását és ápolását előzetes időpont egyeztetéssel. Alapos megbízható minőségi takarítást végzünk. Amiben segíteni tudunk: autó külső mosás, autó belső takarítás, autókárpit tisztítás, autókozmetika, bogár és repülő rozsda eltávolítás, autó kárpit tisztítás vegyszeresen, autó polírozás, hologram mentesen, külső - belső műanyag ápolás és felújítás, gumi ápolása, klíma ellenőrzése, töltése, és pollen szűrő cseréje, valamint egyéb szolgáltatások.

Motorkerékpárok tisztítása, téliesítése!!!

.Mamm Autókozmetika és autómosó

|autó polírozás | waxolás |autómosó | autókozmetika| autó kárpittisztítás |repülő rozsda eltávolítás|

Külső belső takarítás, bőrtisztítás és ápolás impregnálva, polírozás mély kárpit tisztítás, műszerfal és műanyagok ápolása, felújítása, külső műanyag felújítás, felni tisztítás, bogár eltávolítás, repülő rozsda és kátrány gyanta eltávolítás, gumi ápolás, motor mosás, motorkerékpár mosás, kisebb karcolások eltávolítása azonnal is.

Ha egyszer kipróbálja a Mamm autókozmetika és autómosó szolgáltatásait, akkor biztos nem fog csalódni és csak hozzánk fog járni.

Autópolírozás fogalma:

Enyhe és esetenként durvább, mélyebb karcokat távolítunk el a polírozással garantáltan hologram mentesen, valamint az autóra került szennyeződéseket (bogár – kátrány – gyanta) amik az idő haladtával beleéghetnek a lakk felületébe. Ha ezek a szennyeződések nincsenek időben eltávolítva akár korrózióhoz, rozsdásodáshoz is vezethetnek, illetve a lakk lepattogzódását okozhatják!

A waxolás előnyei

- A waxolástól az autója visszakapja az eredeti fényét. - A waxolástól nem rakódnak olyan könnyen a bogarak az autó lakkjára. - A waxolás után a madárürülék időben történő eltávolítása esetén, nem hagy nyomot és nem marja meg a lakkfelületét. - A waxolástól könnyebb az autó tisztán tartása, mert a por és szennyeződés nehezebben rakódik le. - A waxolás óvja és meghosszabbítja a fényezést. - A waxolás a kisebb karcokat a polírozás után eltünteti. - Az autón fiatalabb évjárat esetén lakktisztítással, idősebb autó esetén több fokozatban történő polírozással, professzionális RIWAX vagy a méltán világ hírnevet szerzett Autó Magic polírozó vegyszerekkel eltávolítjuk a kisseb gépi mosás ill. bokrok stb. okozta karcokat ill. az autófényezésére lerakódott szennyeződéseket a már beleégett bogarak nyomait. (amíg a lakkfelület nem sérült). - Az elvégzett polírozás után autója visszanyeri az eredeti fényét. - Ezek után szintén RIWAX vagy Autó Magic típusú többféle keménységű igénytől függő Waxal, vagy Titán Waxal, átkenjük az autó teljes felületét. A felvitt Waxot 1 óra, a Titán Waxot 12 óra eltelte után visszaszedjük speciálisan erre a célra kifejezett mikroszálas kendővel. - Az elkészült és újjá varázsolt fényezésű autóját átveheti az elégedett tulajdonos. Autó kárpit tisztítás: belső kárpit tisztítás és belső kárpit teljes mélységű tisztítása - Az autó kárpit tisztítás előnyös, mert a folyamat részeként eltávolítjuk a szellőző és befúvó csatornákban összegyűlt, por és penész, atkákat és polleneket, mely gombásodáshoz, vagy idegen szag keletkezéséhez vezethetne. Igény esetén pollen szűrőt cserélünk. - Az autó kárpit tisztítása során az autója mennyezet kárpitjától kezdve az ülések alsó és felső részén keresztül a szőnyegekig, nagy nyomáson befecskendezett atka ölő illatosított és fertőtlenítő hatású vegyszerekkel átmossuk speciális porszívózással a teljes belső részét a gépkocsi utasterének. - Az autó kárpit tisztítás során képesek vagyunk az erre a célra kifejlesztett vegyszerekkel szinte az összes szennyeződést pl.:(csoki, tej, Cola, egyéb, foltok eltávolítására, valamint kedvenc házi állataink nyomai eltüntetésére). - Az autó kárpit tisztítás előnyös, bőr belső esetén is, ahol bőrápoló és befejezés képen bőrimpregnáló vegyszereket alkalmazunk. - Az autó kárpit tisztítás után a felületet szárazra szívatjuk. KB 6-12 órás művelet végén a boldog tulajdonos átveheti a tisztára varázsolt autóját.

További részletek a Mamm autókozmetika és autómosó menüpont alatt érhető el.

.Mamm ételbár és pizzéria

| pizza rendelés| pizza házhozszállítás| tönkölybúzás pizza | étel házhozszállítás | reggelizési lehetőség|

Ételbár-Pizzériánkat, jó parkolási lehetőséggel az épület melletti üres telken várjuk kedves vendégeinket. Nyitva tartásunk lehetővé teszi 8-20ig a reggelizési lehetőséget valamint 11-től mindennap friss készítésű egyedi ízesítésű készételek, menük, frissensültek grillhúsok saláták, eredeti recept és alapanyagból készített pizzák.

Az olasz tésztaételek, tönkölybúzás és hagyományos pizza tésztáink mellett, házi készítésű desszertek, madártej, somlói galuska, sütemények .biztosítják a kulináris élvezetet. Házhoz szállítást is vállalunk: 16 féle ízesítésű pizza ízesítés, 28-32 ill.45cm kivitelben, bőséges feltéttel készül a Mamm Pizzériában. Egyedi ételek elkészítését is vállaljuk a rendelkezésre álló alapanyagokból. Hűtött alkoholos és alkoholmentes italokkal, üdítőkkel, energia italokkal olthatja szomját. Naponta bő választékunk felől, érdeklődjön telefonon. Lehetőség van kisebb rendezvények, összejövetelek (30 fő) lebonyolítására is, a magas földszinti étkezőnkben.

Ha telefonon megrendeli hazafele elviheti.

Telefon: 30/ 8696-096

.Reggelizzen nálunk, hogy jól induljon a napja!

Mamm Pizza és ételbár kínálatunk, házhoz szállítással vagy klimatizált üzlethelyiségünkben helyszínen történő fogyasztással is elérhető. Ételbár- Pizzériánk, klimatizált vendégtérrel, jó parkolási lehetőséggel, az épület melletti üres telken várja kedves vendégeinket.

Nyitva tartásunk lehetővé teszi ( 8-20ig ) pl. a reggelizési lehetőséget, valamint 11 órától mindennap friss készítésű egyedi ízesítésű készételek, menük, frissensültek grillhúsok saláták, eredeti recept és alapanyagból készített pizzák várják vendégeinket.

Kérésére teljes kiőrlésű lisztből készítjük a pizza tésztát, melyre a feltétet kívánság szerint Ön választhatja.

Tönkölybúzás pizza, vagy tészta étel megrendelését kérjük 2 órával korábban leadni szíveskedjen, mivel ételeinket frissen készítjük! . .

Pizza házhozszállítás, Étel házhozszállítás

Ételutalványt és étkezési jegyet elfogadunk! 16 féle ízesítésű pizzák 28-32 ill.45cm kivitelben, bőséges feltéttel készülnek. Egyedi ételek elkészítését is vállaljuk a rendelkezésre álló alapanyagokból.

Tönkölybúzás pizzáinkra a feltétet ön válogathatja össze. Mondja meg mit szeretne rendelni és munkatársunk igyekszik pizza igényét kiszolgálni!

Hűtött alkoholos és alkoholmentes italokkal, üdítőkkel, energia italokkal olthatja szomját. Naponta más választék érdeklődjön telefonon. Pizza kiszállítás, étel kiszállítás, étel házhoz szállítás minden nap 8.00-22.-ig. Pizza rendelés és étel házhoz szállítás rendelés esetén, az utolsó rendelés felvételi időpont: 21.00. Lehetőség van kisebb rendezvények , összejövetelek (30 fő) lebonyolítására

Ha telefonon megrendeli hazafele elviheti.

Telefon: 30/ 8696-096 További részletek a Mamm ételbár és Pizzéria menüpont alatt érhető el.

E-mail címünk: bebaukft@t.online.huwww.mamm.sokoldal.hu
Tetszett ez az oldal? Mutasd meg az ismerőseidnek is!